Roquefort-etanat voitaikinalehikäisessä

Roquefort-juustokastike sopii etanoille loistavasti.

Ainekset

100 g
voitaikinaa
28-30 kpl
etanoita
2
salottisipulia
2 rkl
persiljaa
2 dl
kermaa
150 g
Roquefort-juustoa
2 dl
kanalientä
valko- ja mustapippuria myllystä
cayennepippuria

Valmistusohjeet

  1. Paista silputtuja sipuleita ja etanoita kasarissa, kunnes sipulit ovat läpikuultavia. Lisää kanaliemi, kerma ja persilja ja keitä hetki. Lisää lopuksi 100 g juustoa ja mausta kastike pippureilla.
  2. Kauli voitaikina 0,5 cm:n paksuiseksi. Ota taikinapyörällä tai muotilla haluamasi muotoisia levyjä. Jaa loput juustosta taikinalevyjen päälle ja paista hetki 200-asteisessa uunissa.

    Leikkaa lehikäiset kahteen tai kolmeen osaan ja annostele etanat ja kastike väleihin.

Kommentit

    Näytä lisää