Reseptit
Rapukeitto

Rapukeitto
Tämä rapukeitto on ihanan pehmeää ja kermaista.
Ainekset
- 5 dl
- rapulientä
- 4 dl
- kuohukermaa
- 20 kpl
- kuorittua ravunpyrstöä
- 2 rkl
- vehnäjauhoja
- 1 rkl
- voita
- valko- ja mustapippuria myllystä
- cayennepippuria
- suolaa
Valmistusohjeet
- Lämmitä voi kattilassa, lisää jauhot ja sekoita. Lisää rapuliemi ja sekoita koko ajan. Anna kiehua hetki. Lisää kerma ja jatka keittämistä vielä hetki.
- Mausta keitto ja soseuta tehosekoittimella tasaiseksi. Aseta lautasille ravunpyrstöjä ja kaada keitto päälle. Tarjoile vaalean leivän kanssa.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää