Mango-tuorejuustokakku

Mango-tuorejuustokakkuun voit piparien sijaan käyttää myös muita keksejä.

Ainekset

2 dl
maustamatonta tuorejuustoa, esim. Philadelphia
2 dl
mangososetta (joko tuoreista mangoista tai valmiina)
2
kananmunan keltuaista
2 dl
kermavaahtoa
sokeria
vaniljasokeria
Triple Sec -likööriä
3
liivatelehteä
100 g
voita
100 g
piparkakkuja
50 g
valkosuklaata
50 g
tummaa suklaata

Valmistusohjeet

  1. Sulata voi ja hienonna piparkakut hienoksi. Sekoita murut hyvin voihin. Painele voi-piparkakkuseos kertakäyttövuoan pohjalle tasaisesti ja laita jääkaappiin.
  2. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Sekoita mangosose tuorejuustoon, lisää keltuaiset, sokeri ja vaniljasokeri. Lisää joukkoon kermavaahto.
  3. Purista liivatteet kuiviksi ja sulata ne lämpimään Triple Sec -likööriin. Lisää liivate-likööriseos mango-tuorejuustoseoksen joukkoon.
  4. Kaada koko seos vuokaan piparkakku-voimassan päälle ja anna hyytyä 6 tuntia.

    Leikkaa kertakäyttövuoka saksilla halki ja nosta piirakka pois vuoasta.
  5. Laita tumma ja vaalea suklaa erikseen esim. kahteen kahvikuppiin. Laita kattilaan hieman vettä, kiehauta ja laita kupit kattilaan. Anna suklaan sulaa.
  6. Laita suklaat kahteen eri pakastepussiin, leikkaa kulma pois ja pursota raitoja leivospalan päälle, koristele mangosuikaleilla.

Kommentit

    Näytä lisää