Helmikanaminestrone - Reseptit - Ilta-Sanomat

Helmikanaminestrone

Helmikanaminestroneen laitetaan pennepastaa ja erilaisia kasviksia.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 4

    helmikananrintaa (tai broilerin rintaleikettä)

  • 100 g

    pennepastaa

  • 50 g

    lanttua ( 1 / 4 )

  • 2

    porkkana (50 g)

  • 1-2

    sipulia (n.100 g)

  • 15

    vihreää papua (50 g)

  • 12

    kirsikkatomaattia

  • 1 tlk

    tomaattikeittoa

  • 2 dl

    tomaattimehua

  • 1 dl

    vettä

  • timjamia

  • cayennepippuria

  • valkopippuria

  • suolaa

  • sokeria

  • oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi porkkana, lanttu ja sipuli 1,5 cm:n kuutioiksi. Freesaa hetki. Lisää tomaattikeitto, tomaattimehu, vesi ja mausteet. Hauduta juurekset kypsiksi, siirrä kattila hetkeksi sivuun.

  2. Pariloi helmikananrinnat pannulla molemmin puolin ja laita uuniin 185 asteeseen 12-14 minuutiksi. Keitä samalla pasta. Ota rinnat uunista ja mausta suolalla ja valkopippurilla, anna vetäytyä pyyhkeen alla n. 2 minuuttia. Laita pavut ja pasta kastikkeeseen, hauduta hetki ja tarkista maku.

  3. Nostele juurekset ja pasta syvälle lautaselle. Asettele päälle kirsikkatomaatit ja nosta helmikananrinta päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit