Reseptit

Helmikanaminestrone

Helmikanaminestroneen laitetaan pennepastaa ja erilaisia kasviksia.

Ainekset

4
helmikananrintaa (tai broilerin rintaleikettä)
100 g
pennepastaa
50 g
lanttua ( 1 / 4 )
2
porkkana (50 g)
1-2
sipulia (n.100 g)
15
vihreää papua (50 g)
12
kirsikkatomaattia
1 tlk
tomaattikeittoa
2 dl
tomaattimehua
1 dl
vettä
timjamia
cayennepippuria
valkopippuria
suolaa
sokeria
oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi porkkana, lanttu ja sipuli 1,5 cm:n kuutioiksi. Freesaa hetki. Lisää tomaattikeitto, tomaattimehu, vesi ja mausteet. Hauduta juurekset kypsiksi, siirrä kattila hetkeksi sivuun.

  2. Pariloi helmikananrinnat pannulla molemmin puolin ja laita uuniin 185 asteeseen 12-14 minuutiksi. Keitä samalla pasta. Ota rinnat uunista ja mausta suolalla ja valkopippurilla, anna vetäytyä pyyhkeen alla n. 2 minuuttia.

    Laita pavut ja pasta kastikkeeseen, hauduta hetki ja tarkista maku.

  3. Nostele juurekset ja pasta syvälle lautaselle. Asettele päälle kirsikkatomaatit ja nosta helmikananrinta päälle.

Kommentit

    Näytä lisää