Tapenade

Laita tapenade-tahnaa runsas kerros patonkiviipaleiden päälle.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 150 g

    mustia kivettämiä oliiveja

  • 2-3

    anjovisfileetä

  • 100 g

    kapriksia

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 1 tl

    sitruunamehua

  • persiljaa

  • mustapippuria myllystä

  • patonkia

Valmistusohjeet

  1. Silppua oliivit pieniksi silpuiksi ja laita monitoimikoneeseen. Lisää anjovis ja kapris. Aja tasaiseksi tahnaksi. Lisää öljy nauhana koko ajan sekoittaen. Mausta sitruunamehulla ja pippurilla.

  2. Sivele tapenademassaa paahdettujen patonkiviipaleiden päälle. Koristele tapenadella päällystetyt leivänpalat persiljalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit