Tagliatellea ja suppilovahveroita

Suppilovahveroista ja tuorepastasta syntyy nopea arkiruoka.

Ainekset

400 g
tuoretagliatellea
400 g
tuoreita suppilovahveroita tai muita sieniä
2 rkl
oliiviöljyä
1-2
valkosipulin kynttä
0,5
sitruunan mehu
reilusti lehtipersiljaa silputtuna
75 g
suolatonta voita
reilusti Parmesan-juustoa

Valmistusohjeet

  1. Pienennä suppilovahverot. Voit käyttää myös muita metsäsieniä, vaikkapa säilöttyjä tai kuivattuja, kunhan käsittelet ne ensin tuoreita vastaaviksi. Laita paistinpannulle hieman voita, lisää sienet ja anna nesteiden haihtua pois.
  2. Laita oliiviöljy pannulle ja odota kunnes pannu on höyryävän kuuma. Lisää sienet, hienonnettu valkosipuli, sitruunan mehu ja anna paistua pari minuuttia. Lisää persilja, suola ja pippuri.

    Keitä tagliatelle, valuta ja anna kuivahtaa. Lisää voi. Sekoita sienet, annostele ja viimeistele runsaalla juuri raastetulla parmesanilla.

Kommentit

    Näytä lisää