Spaghetti kirjolohen mädillä ja ranskankermalla (tai kaviaarilla) - Reseptit - Ilta-Sanomat

Spaghetti kirjolohen mädillä ja ranskankermalla (tai kaviaarilla)

Kirjolohen mädistä ja ranskankermasta tehdään maukas kastike spagetille.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 400 g

    spaghettia (mieluummin tuore)

  • 2 dl

    kalalientä

  • 50 g

    kirjolohen mätiä (tai 20 g kaviaaria)

  • 2 rkl

    creme fraichea

  • 1 rkl

    hienonnettua persiljaa

  • mustapippuria

  • Maldon-suolaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä kalalientä kokoon niin, että sitä on jäljellä noin puolet. Sekoita creme fraiche liemeen. Keitä tuorepastaa pari minuuttia tai kuivapastaa pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois.

  2. Sekoita 2/3 mädistä kastikeliemeen ja mausta pippurilla ja suolalla (jos suola tarpeen ). Lisää persilja. Sekoita kastike pastan joukkoon. Annostele lautasille kauniisti pieneksi keoksi. Koristele lopulla mädillä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit