Grillattua kuhaa ja punajuuripyttipannua

Tarjoa grillatun kuhan lisukkeena punajuuripyttipannua.

Ainekset

600 g
ruodotonta kuhafileetä
4
keskikokoista punajuurta
2
sipulia
1
suolakurkku
4
perunaa
2 rkl
kaprista
1
pieni puntti silputtua persiljaa
2 dl
valkoviiniä
1,5 dl
smetanaa
voita
musta- ja valkopippuria myllystä
Maldon-suolaa

Valmistusohjeet

  1. Silppua sipuli, kuutioi punajuuret ja perunat. Kuullota vähässä voissa kattilassa. Lisää valkoviini ja anna kiehua pienellä lämmöllä kypsäksi. Lisää kuutioitu kurkku, kapris ja persilja. Mausta pippureilla ja tarkista suola.
  2. Sivele maustettujen kuhafileiden päälle ohuesti pehmeää voita ja grillaa muutama minuutti noin 220-asteisessa uunissa grillivastuksilla.
  3. Nosta kalat pyttipannun päälle ja tarjoa kastikkeena sinappi-smetanaa. Koristele tuoreilla yrteillä.

Kommentit

    Näytä lisää