Kalacarpaccio

Kalacarpaccio maustetaan sitruunanmehulla.

Ainekset

200 g
taimenfileetä (tai lohifileetä)
200 g
kuhafileetä
1
sitruunan mehu
oliiviöljyä
valko- ja mustapippuria myllystä
merisuolaa myllystä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa taimen ohuiksi siivuiksi. Nuiji kuhafileet kelmun välissä ohuiksi levyiksi niin, että ne pysyvät silti koossa. Asettele kuhafileet kelmulle tiiviisti vierekkäin ja lado taimenviipaleet niiden päälle. Mausta levy suolalla, pippureilla ja sitruunamehulla tasaisesti. Kääri rullalle ja paketoi kelmuun.
  2. Nosta rulla pakastimeen ja anna jäätyä hyvin. Leikkaa jäätyneenä mahdollisimman ohuiksi siivuiksi ja lado lautasille vieri viereen. Ripottele lusikalla oliiviöljyä päälle. Tarjoile heti. Carpaccion seuraksi sopii esimerkiksi savulohimousse.

Kommentit

    Näytä lisää