Kalacarpaccio - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kalacarpaccio

Kalacarpaccio maustetaan sitruunanmehulla.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 200 g

    taimenfileetä (tai lohifileetä)

  • 200 g

    kuhafileetä

  • 1

    sitruunan mehu

  • oliiviöljyä

  • valko- ja mustapippuria myllystä

  • merisuolaa myllystä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa taimen ohuiksi siivuiksi. Nuiji kuhafileet kelmun välissä ohuiksi levyiksi niin, että ne pysyvät silti koossa. Asettele kuhafileet kelmulle tiiviisti vierekkäin ja lado taimenviipaleet niiden päälle. Mausta levy suolalla, pippureilla ja sitruunamehulla tasaisesti. Kääri rullalle ja paketoi kelmuun.

  2. Nosta rulla pakastimeen ja anna jäätyä hyvin. Leikkaa jäätyneenä mahdollisimman ohuiksi siivuiksi ja lado lautasille vieri viereen. Ripottele lusikalla oliiviöljyä päälle. Tarjoile heti. Carpaccion seuraksi sopii esimerkiksi savulohimousse.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit