Grillattua kampelaa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Grillattua kampelaa

Kampelafileiden lisukkeeksi sopivat voissa paistetut tuoreet herneet.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 600-700 g

    kampelafileetä

  • 1 dl

    oliiviöljyä

  • 1

    sitruunan mehu

  • valko- ja mustapippuria myllystä

  • merisuolaa

Valmistusohjeet

  1. Nosta ruodottomat kampelafileet öljy sitruunamarinadiin noin 4-5 tunniksi. Nosta fileet ritilälle, jotta liika öljy valuu pois.

  2. Grillaa tai pariloi kala nopeasti molemmilta puolilta. Tarjoile voissa kuullotettujen, suolalla ja pippurilla maustettujen herneenpalkojen kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit