Silakkapihvit

Paistetut silakat saavat makua chili-tomaattisoseesta.

Ainekset

1 kg
silakoita
runsaasti tilliä
runsaasti ruohosipulia
5-6 rkl
chili-tomaattisosetta
3
sipulia
etikkapunajuuria
runsaasti voita
korppujauhoja
vehnäjauhoja
musta- ja valkopippuria myllystä
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Perkaa silakat fileiksi. Silppua sipulit ja paista kauniin keltaisiksi. Lisää silputtu tilli ja ruoho sipuli. Mausta silakat suolalla ja pippurilla. Levitä fileiden päälle tomaattisosetta ja sipuliseosta. Yhdistä kaksi fileetä pihviksi.
  2. Kääntele korppu- ja vehnäjauhoseoksessa ja paista runsaassa suolaisessa voissa. Tarjoa ohuiden etikkapunajuuriviipaleiden ja perunamuhennoksen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää