Silakkapihvit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Silakkapihvit

Paistetut silakat saavat makua chili-tomaattisoseesta.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 1 kg

    silakoita

  • runsaasti tilliä

  • runsaasti ruohosipulia

  • 5-6 rkl

    chili-tomaattisosetta

  • 3

    sipulia

  • etikkapunajuuria

  • runsaasti voita

  • korppujauhoja

  • vehnäjauhoja

  • musta- ja valkopippuria myllystä

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Perkaa silakat fileiksi. Silppua sipulit ja paista kauniin keltaisiksi. Lisää silputtu tilli ja ruoho sipuli. Mausta silakat suolalla ja pippurilla. Levitä fileiden päälle tomaattisosetta ja sipuliseosta. Yhdistä kaksi fileetä pihviksi.

  2. Kääntele korppu- ja vehnäjauhoseoksessa ja paista runsaassa suolaisessa voissa. Tarjoa ohuiden etikkapunajuuriviipaleiden ja perunamuhennoksen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit