Tomaatti-gorgonzolapasta

Käytä tomaatti-gorgonzolapastaan esimerkiksi tagliatellea.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 500 g

    tagliatellea

  • 4 dl

    tomaattimurskaa

  • 3

    tomaattia

  • 1

    punainen paprika

  • 2

    valkosipulin kynttä

  • 150 g

    gorgonzolaa

  • tabascoa

  • mustapippuria

  • 2 dl

    kasvislientä

  • 1 rkl

    worschesterkastiketta

  • 3 rkl

    oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Poista paprikasta siemenet, pilko ja freesaa oliiviöljyssä. Lisää valkosipulinkynnet ja pilkotut tomaatit ja freesaa hetki. Lisää tomaattimurska, kasvisliemi, worschesterkastike ja mausteet. Keitä n. 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Soseuta sauvasekoittimella ja siivilöi.

  2. Keitä pasta ja sekoita siihen tomaattikastike, anna lämmetä ja tarkista maku. Lisää gorgonzola paloina ja tarjoile heti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit