Tuorejuustotorttu

Tuorejuustotorttu kuorrutetaan ranskankermalla tai smetanalla.

Ainekset

Pohja:
15
Digestive-keksiä
0,5 dl
sokeria
1,5 tl
kanelia
60 g
voita
Täyte:
250 g
maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
sokeria
4
munaa
1 rkl
vehnäjauhoja
1 tl
vanilliinisokeria
0,5
sitruunan mehu
Kuorrutus:
1 dl
ranskankermaa tai smetanaa

Valmistusohjeet

  1. Jauha keksit tehosekoittimessa ja sekoita joukkoon sokeri, kaneli ja sulatettu voi. Painele keksiseos voidellun irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Sekoita tuorejuusto ja sokeri. Sekoita munien keltuaiset juustoon ja vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää juustoseokseen jauhot, vanilliinisokeri ja lopuksi valkuaisvaahto.
  3. Kaada seos vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa 50 minuuttia. Levitä ranskankerma tai smetana jäähtyneen kakun päälle.

Kommentit

    Näytä lisää