Tuorejuustotorttu - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tuorejuustotorttu

Tuorejuustotorttu kuorrutetaan ranskankermalla tai smetanalla.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • <b>Pohja:</b>

  • 15

    Digestive-keksiä

  • 0,5 dl

    sokeria

  • 1,5 tl

    kanelia

  • 60 g

    voita

  • <b>Täyte:</b>

  • 250 g

    maustamatonta tuorejuustoa

  • 1 dl

    sokeria

  • 4

    munaa

  • 1 rkl

    vehnäjauhoja

  • 1 tl

    vanilliinisokeria

  • 0,5

    sitruunan mehu

  • <b>Kuorrutus:</b>

  • 1 dl

    ranskankermaa tai smetanaa

Valmistusohjeet

  1. Jauha keksit tehosekoittimessa ja sekoita joukkoon sokeri, kaneli ja sulatettu voi. Painele keksiseos voidellun irtopohjavuoan pohjalle.

  2. Sekoita tuorejuusto ja sokeri. Sekoita munien keltuaiset juustoon ja vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää juustoseokseen jauhot, vanilliinisokeri ja lopuksi valkuaisvaahto.

  3. Kaada seos vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa 50 minuuttia. Levitä ranskankerma tai smetana jäähtyneen kakun päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit