Pariloitu lohi-silakkatartar

Pariloidusta lohi-silakkatartarista saa tehtyä näyttävän annoksen.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 250 g

    nahattomia silakkafileitä pitkittäin suikaloituna

  • 250 g

    puhdasta lohifileetä ohuina suikaleina

  • 1-2 rkl

    Dijon-sinappia

  • 1 dl

    smetanaa

  • 1 nippu ruohosipulia silputtuna

  • 1

    salottisipuli silputtuna

  • suolaa

  • mustapippuria

  • valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Suolaa ja pippuroi kalasuikaleet ja anna maustua kylmässä noin puoli tuntia. Lisää muut aineet ja anna makujen tasaantua. Muotoile esimerkiksi rengasmuotin avulla "pihveiksi".

  2. Pariloi nopeasti erittäin kuumalla parilalla tai paistinpannulla ja siirrä uunipannulle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia. Tarjoile heti sinappikastikkeen ja esimerkiksi perunamuhennoksen kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit