Pippuripihvi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pippuripihvi

Pippuripihvi jätetään sisältä meheväksi.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 600 g

    naudan sisäfileetä

  • 1 dl

    rouhittua mustapippuria

  • maldon-suolaa

  • 1 dl

    lihalientä

  • 2 dl

    kuohukermaa

Valmistusohjeet

  1. Ota kaksi n. 300 g puhdistettua palaa naudan sisäfileen keskikohdasta. Pyörittele lihan reunat ympäri pippurirouheessa. Paista pannulla kauniiksi joka puolelta.

  2. Laita liha 200-asteiseen uuniin laakealle astialle ja kaada lihaliemi astian pohjalle. Pidä uunissa 12-15 minuuttia. Näin liha jää reilusti punaiseksi sisältä. Ota pois uunista ja anna vetäytyä kymmenisen minuuttia.

  3. Kaada lihaliemi kasariin, lisää kerma ja keitä kokoon. Leikkaa liha pihveiksi ja asettele tarjolle niin, että kaunis punainen pinta on ylöspäin. Tarjoa lisäkkeenä perunasosetta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit