Vihreä parsasalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Vihreä parsasalaatti

Parsasalaatti maustetaan balsamiviinietikalla.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 20

    kypsäksi keitettyä parsaa

  • friseesalaattia

  • rucolasalaattia

  • parmesanjuustolastuja runsaasti

  • suolaa ja pippuria

  • 0,5 dl

    balsamiviinietikkaa

  • 0,5 dl

    oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Anna parsojen marinoitua seoksessa, jossa on muutama ruokalusikallinen balsamiviinietikkaa, pippuria ja suolaa. Sekoita revityt salaatit oliiviöljyn ja lopun balsamiviinietikan kanssa. Mausta pippurilla ja suolalla.

  2. Nosta ilmava salaatti lautaselle ja asettele sekaan paloitellut parsat ja höylää pintaan runsaasti parmesanlastuja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit