Caesarsalaatti naturel

Caesarsalaatin kastike valmistetaan anjoviksesta, majoneesista ja parmesaanista.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 2 dl

    majoneesia

  • 1 rkl

    Dijon-sinappia

  • 20 g

    anjovisfileitä (sardellikin käy)

  • 1 dl

    kuohukermaa

  • 150 g

    parmesanjuustoa

  • rapeaa salaattia

  • paahdettuja leipäkuutioita

  • 2 kpl

    tomaattia

  • mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita majoneesi, sinappi, silputtu anjovis ja kerma. Tarkista maku. Sekoita kastike juuri ennen tarjoilua revityn salaatin kanssa. Lisää raastettu parmesan, leipäkuutiot ja tomaatin viipaleet. Rouhi pintaan mustapippuria. Voit koristella vielä herneen versoilla ja parmesanlastuilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit