Pekoni-oliivitäytteinen porsaanfileerulla - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pekoni-oliivitäytteinen porsaanfileerulla

Pekoni-oliivitäytteisen porsaanfileerullan lisäkkeeksi sopivat uunissa paistetut perunalohkot.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 600 g

    porsaan ulkofileetä

  • 170 g

    pekonia

  • 50 g

    vihreitä oliiveja

  • 3 rkl

    Dijon-sinappia

  • valko- ja mustapippuria myllystä

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa filee ohueksi levyksi viilu kerrallaan niin, että se pysyy yhtenä kappaleena. Sivele levylle sinappi ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Lado levylle ensin pekoniviipaleet ja niiden päälle oliiviviipaleet.

  2. Kääri levy tiiviiksi rullaksi ja sido se kalastajanlangalla tiukaksi paketiksi, jotta rulla pysyy paiston aikana kiinni. Ruskista rullan pinta kevyesti pannulla. Mausta pinta vielä varovasti suolalla ja pippurilla.

  3. Kypsennä paistovuoassa 200-asteisessa uunissa ensin noin 15 minuuttia. Kääri rulla sen jälkeen alumiinifolioon ja jatka paistamista vielä 15-20 minuuttia. Anna lihan vetäytyä hetki ennen leikkaamista.

  4. Kastikkeen voit tehdä kahdella tavalla. Helpoimmalla pääset sekoittamalla lihan paistoliemeen hiukan sinappia ja tilkan kermaa. Kuumenna kastike ja sekoita se tasaiseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit