Parsaa sieniraviolin kera - Reseptit - Ilta-Sanomat

Parsaa sieniraviolin kera

Sieniraviolit ja parsa toimivat hyvin yhdessä.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 20

    vaaleaa, keitettyä parsaa

  • 100 g

    pastataikinaa

  • 200 g

    sieniä (kantarelleja, siitakesieniä yms.)

  • Raviolin täyte:

  • 1

    salottisipuli

  • 1 rkl

    voita

  • 1 dl

    kermaa

  • 0,5 dl

    persiljaa

  • 0,5 dl

    ruohosipulia

  • mustapippuria

  • 2 dl

    voikastiketta

Valmistusohjeet

  1. Silppua sipuli ja sienet ja kuullota kattilassa voin kanssa. Lisää kerma ja anna kiehua lähes kokonaan kasaan. Lisää yrtit ja mausta.

  2. Kauli pastataikina ja nosta sienitäytettä neljään kohtaan noin 5 cm alueelle. Tee taikinasta kannet täytteiden päälle. Painele raviolit tiukkaan ja keitä kypsäksi suolavedessä.

  3. Aseta lämmitetyt parsat lautaselle ja kaada voikastiketta päälle. Lisää ravioli. Pinnalle voit lisätä paistettuja sieniä ja koristeeksi ruohosipulia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit