Parsaa sieniraviolin kera

Sieniraviolit ja parsa toimivat hyvin yhdessä.

Ainekset

20
vaaleaa, keitettyä parsaa
100 g
pastataikinaa
200 g
sieniä (kantarelleja, siitakesieniä yms.)
Raviolin täyte:
1
salottisipuli
1 rkl
voita
1 dl
kermaa
0,5 dl
persiljaa
0,5 dl
ruohosipulia
mustapippuria
2 dl
voikastiketta

Valmistusohjeet

  1. Silppua sipuli ja sienet ja kuullota kattilassa voin kanssa. Lisää kerma ja anna kiehua lähes kokonaan kasaan. Lisää yrtit ja mausta.
  2. Kauli pastataikina ja nosta sienitäytettä neljään kohtaan noin 5 cm alueelle. Tee taikinasta kannet täytteiden päälle. Painele raviolit tiukkaan ja keitä kypsäksi suolavedessä.
  3. Aseta lämmitetyt parsat lautaselle ja kaada voikastiketta päälle. Lisää ravioli. Pinnalle voit lisätä paistettuja sieniä ja koristeeksi ruohosipulia.

Kommentit

    Näytä lisää