Reseptit

Paahdetut ahvenfileet ja kantarellikastiketta

Paahdetut ahvenfileet tarjotaan kermaisen kantarellikastikkeen kera.

Ainekset

600 g
ruodotonta ahvenfileetä
1 l
tuoreita kantarelleja
1
salottisipuli
2 dl
kermaa
2 dl
smetanaa
mustapippuria myllystä
suolaa
paistamiseen voita

Valmistusohjeet

  1. Ota syrjään muutama kaunis sieni annosten viimeistelyyn. Pilko loput sienet ja silppua sipuli pieneksi. Kuullota sipuli voissa kasarissa ja lisää pilkotut sienet. Anna nesteen hiljalleen haihtua, lisää kerma ja anna kiehahtaa hetki. Lisää smetana ja mausteet.
  2. Paista maustetut ahvenfileet syrjään otettujen sienien kanssa teflonpannulla vähässä voissa rapeiksi. Tarjoile kalaherkut sienikastikkeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää