Wokattuja vihanneksia ja nuudeleita - Reseptit - Ilta-Sanomat

Wokattuja vihanneksia ja nuudeleita

Wokatut vihannekset maustetaan aasialaisittain.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • <b>Maustekastike:</b>

  • 1 rkl

    fish saucea (kalakastiketta)

  • 1 rkl

    oyster saucea (osterikastiketta)

  • 2 rkl

    soijakastiketta (mielellään makeaa)

  • 4 rkl

    sokeria

  • 3 tl

    tuoretta inkivääriä

  • 1

    sitruunan mehu

  • 1 dl

    vettä

  • <b>Vihannekset:</b>

  • 1

    porkkana

  • 1/2

    purjo

  • 100 g

    siitakesieniä

  • 1

    sipuli

  • 200 g

    kaalia

  • 1/2

    kesäkurpitsa

  • 100 g

    sokeriherneitä

  • 400 g

    riisinuudeleita

  • mustapippuria

  • seesamöljyä

  • tuoretta korianteria

Valmistusohjeet

  1. <b>Maustekastike</b> Lämmitä vesi kattilassa ja sulata sokeri vedessä, sekoita muut aineet joukkoon.

  2. <b>Wokatut vihannekset</b> Suikaloi kaikki vihannekset tulitikun paksuisiksi suikaleiksi, liota nuudeleita kädenlämpöisessä vedessä noin 15 minuuttia. Laita seesamöljy wokkipannuun. Paista ensin sipulia ja kaalia hetki, lisää porkkanat. Lisää kesäkurpitsat, sokeriherneet ja maustekastike. Lisää nuudelit ja anna lämmetä. Lisää korianteri ja mustapippuri. Nosta keittolautaselle ja koristele tuoreella korianterilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit