Reseptit
Tonnikala-pippuripihvi

Tonnikala-pippuripihvi
Tonnikala-pippuripihvit jätetään sisältä meheviksi.
Ainekset
- 1 dl
- murskattua musta- ja valkopippuria
- suolaa
- 1 rkl
- voita
- 3 dl
- kermaa
- 600 g
- tuoretta tonnikalan fileetä
- 200 g
- siitakesieniä
- 2 dl
- vahvaa vasikanlientä
Valmistusohjeet
- Pyörittele tonnikalapihvit pippuriseoksessa ja mausta suolalla. Paista pihvit kevyesti voissa teflonpannulla. Lisää pilkotut sienet ja paista hetki.
- Lisää vasikanliemi ja kermaa ja anna hautua lempeällä lämmöllä kuitenkin niin, että pihvit jäävät mediumeiksi. Nosta pihvit pois pannulta ja keitä kastiketta hetki kasaan, jos kastike on löysää.
Tarjoile sieni-perunapaistoksen kanssa.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää