Tonnikala-pippuripihvi

Tonnikala-pippuripihvit jätetään sisältä meheviksi.

Ainekset

1 dl
murskattua musta- ja valkopippuria
suolaa
1 rkl
voita
3 dl
kermaa
600 g
tuoretta tonnikalan fileetä
200 g
siitakesieniä
2 dl
vahvaa vasikanlientä

Valmistusohjeet

  1. Pyörittele tonnikalapihvit pippuriseoksessa ja mausta suolalla. Paista pihvit kevyesti voissa teflonpannulla. Lisää pilkotut sienet ja paista hetki.
  2. Lisää vasikanliemi ja kermaa ja anna hautua lempeällä lämmöllä kuitenkin niin, että pihvit jäävät mediumeiksi. Nosta pihvit pois pannulta ja keitä kastiketta hetki kasaan, jos kastike on löysää.

    Tarjoile sieni-perunapaistoksen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää