Reseptit

Kantarellipiirakka

Kantarellipiirakka valmistuu näppärästi valmistaikinasta.

Ainekset

250 g
voitaikinaa
100 g
kinkkua
100 g
juustoraastetta
100 g
perunaa raastettuna
500 g
kantarelleja
1/2 l
munamaitoa (3 kananmunaa/0,5 l maitoa)
suolaa
mustapippuria
ripaus
timjamia

Valmistusohjeet

  1. Vuoka vuorataan voitaikinalla, päälle levitetään kinkkusuikaleet ja sitten juustoraaste. Seuraavaksi raastettu peruna ja päällimmäiseksi paistinpannulla kuullotetut kantarellit.
  2. Sekoita munamaito ja mausta se suolalla, pippurilla ja timjamilla. Kaada piirakan päälle ja paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa n. 1 tunti.

Kommentit

    Näytä lisää