Kantarellipiirakka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kantarellipiirakka

Kantarellipiirakka valmistuu näppärästi valmistaikinasta.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 250 g

    voitaikinaa

  • 100 g

    kinkkua

  • 100 g

    juustoraastetta

  • 100 g

    perunaa raastettuna

  • 500 g

    kantarelleja

  • 1/2 l

    munamaitoa (3 kananmunaa/0,5 l maitoa)

  • suolaa

  • mustapippuria

  • ripaus

    timjamia

Valmistusohjeet

  1. Vuoka vuorataan voitaikinalla, päälle levitetään kinkkusuikaleet ja sitten juustoraaste. Seuraavaksi raastettu peruna ja päällimmäiseksi paistinpannulla kuullotetut kantarellit.

  2. Sekoita munamaito ja mausta se suolalla, pippurilla ja timjamilla. Kaada piirakan päälle ja paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa n. 1 tunti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit