Rosolli - Reseptit - Ilta-Sanomat

Rosolli

Rosolli tarjotaan perinteisen kastikkeen kera.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 4

    perunaa

  • 5

    porkkanaa

  • 5

    punajuurta

  • 3

    maustekurkkua

  • 3

    sipulia

  • suolaa

  • pippuria

  • <b>Kastike:</b>

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • punajuuren keitinlientä

  • 2 tl

    etikkaa

  • suolaa

  • sokeria

  • pala piparjuurta

  • koristeluun keitettyä kananmunaa hienonnettuna

Valmistusohjeet

  1. Keitä juurekset kuorineen ja anna niiden jäähtyä. Jäähtyneet ainekset kuoritaan ja kuutioidaan. Ainekset sekoitetaan ja maustetaan. Kastikkeen kerma vaahdotetaan ja maustetaan. Tarjotaan eri kulhosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit