Sitruunapasta

Sitruunapasta maustetaan tuoreella mintulla.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 400 g

    tuorepastaa tai 500 g kuivapastaa

  • 3

    sitruunaa (yhden raastettu kuori)

  • 2

    tomaattia

  • 1 dl

    oliiviöljyä

  • minttua

  • suolaa

  • (2 dl

    kermaa halutessasi)

Valmistusohjeet

  1. Raasta sitruunan kuori ja puserra sitruunoista mehu. Kuumenna mehu ja öljy kattilassa. Lisää joukkoon sitruunan kuoret ja pilkotut tomaatit. Lisää joukkoon silputtua minttua ja mausta pippurilla ja suolalla.

  2. Keitä pasta paketin ohjeen mukaan ja sekoita kastike pastan kanssa. Jos haluat, voit lisätä kastikkeeseen myös lorauksen kermaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit