Riisipuuro ja omena-kanelikiisseliä

Riisipuuron kanssa tarjotaan omena-kanelikiisseliä.

Ainekset

2 dl
vettä
2 dl
riisiä
1 l
maitoa
suolaa
Omena-kanelikiisseli:
5 dl
omenamehua
2 rkl
perunajauhoja
1 kpl
kanelitanko
2 kpl
omenaa
puolikkaan sitruunan mehu

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna vesi ja laita sekaan riisi. Lisää maito ja anna hautua 45 min-1 tunti. Mausta suolalla.

  2. Omena-kanelikiisseli:

    Kiehuta mehua ja kanelitankoa miedolla lämmöllä hetken aikaa, jotta kanelitanko ehtii antaa makua. Poista kanelitanko ja lisää pieneen vesitilkkaan sekoitettu suurus koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee ja pulpahtaa kerran. Ota pois liedeltä.

    Kuori ja raasta omenat karkeaksi raasteeksi. Sekoita raaste ja sitruunamehu kiisseliin. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria.

Kommentit

    Näytä lisää