Kermaviili-valkosipulisilakat

Kermaviili-valkosipulisilakoiden kannattaa antaa marinoitua hetki ennen tarjoamista.

Ainekset

300 g
silakkaa fileinä
1 dl
väkiviinaetikkaa
0,5 l
vettä
1-2 tl
suolaa
Kastike:
2 dl
kermaviiliä
1 tl
Dijon-sinappia
3-4
valkosipulinkynttä
0,5-1 dl
ruohosipulia
mustapippuria
suolaa
ripaus cayennepippuria tai tabascoa

Valmistusohjeet

  1. Silakat:
    Sekoita väkiviinaetikka, vesi ja suola. Liota silakkafileitä etikkavedessä vähintään 4 tuntia tai yön yli. Valuta silakat huolellisesi etikkaliemestä.
  2. Kermaviili-valkosipulikastike:
    Sekoita kaikki aineet keskenään ja sekoita kastike silakoiden kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää