Matjessilliä ja Madeira-siirappia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Matjessilliä ja Madeira-siirappia

Marinoitu silli ja uudet perunat ovat perinteinen kesäherkku.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 180-200 g

    Matjessilliä

  • 0,5 dl

    sokeria

  • 1 dl

    Madeiraa

  • 1 dl

    punaviiniä

Valmistusohjeet

  1. Liota sillejä pari tuntia kylmässä vedessä. Paahda sokeri kattilassa kullanruskeaksi. Lisää Madeira ja viini ja anna kiehua miedolla tulella niin, että kastike on siirappimaista. Kuivaa silli ja leikkaa se viipaleiksi. Kaada sillien päälle jäähdytetty siirappi. Koristele tillillä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit