Chili con carne

Mausteinen chili con carne tarjoillaan riisin kanssa.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 500 g

    jauhelihaa

  • 2 rkl

    vehnäjauhoja

  • 1 tlk

    valkoisia papuja tomaattikastikkeessa

  • 1

    pilkottu sipuli

  • 3

    hakattua valkosipulinkynttä

  • 1/2

    tuore hienonnettu chili (jalapeno)

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 3 rkl

    tomaattipyrettä

  • 1/2

    sitruunan mehu

  • 2 rkl

    siirappia

  • öljyä

  • riisiä

Valmistusohjeet

  1. Ruskista jauheliha ja vehnäjauhot ja hienonnettu sipuli pannulla. Lisää tomaattipyre, valkosipuli, chili ja mustapippuri. Lisää vettä niin, että liha juuri peittyy. Lisää suola ja siirappi.

  2. Hauduta hetki hiljaa kannen alla. Lisää vettä tarpeen mukaan. Lisää loppuvaiheessa pavut ja sitruunan mehu. Tarkista maku ja tarjoile riisin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit