Klassinen joulupuuro - Reseptit - Ilta-Sanomat

Klassinen joulupuuro

Perinteinen joulupuuro riisistä kuuluu aattoaamuun.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 1,5 dl

    puuroriisiä

  • 1 rkl

    voita

  • 8 dl

    maitoa

  • 1 tl

    suolaa

  • 1

    kuorittu manteli

  • kanelia

  • sokeria

  • 3 dl

    vettä

Valmistusohjeet

  1. Laita pieni nokare voita kattilan pohjalle, lisää vesi ja kiehauta se. Lisää riisit ja keitä miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia. Lisää maito ja voi. Kiehauta puuroa vähän aikaa ja anna sen jälkeen puuron hautua miedolla lämmöllä n. 30 minuuttia. Sekoita välillä, ettei puuro pala pohjaan.

  2. Mausta puuro suolalla ja piilota onnea tuottava kuorittu manteli puuroon. Puuroa voit tarjota kanelin, sokerin tai luumukiisselin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit