Lasimestarin silli - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lasimestarin silli

Lasimestarin silli maistuu parhaalta, kun se on saanut rauhassa marinoitua.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 2 kpl

    rasvasillejä

  • 1 dl

    väkiviinaetikkaa

  • 2 dl

    vettä

  • 1 dl

    sokeria

  • 1

    punasipuli

  • 1

    porkkana

  • 5

    maustepippuria rouhittuna

  • 2

    laakerinlehteä

  • 2 tl

    sinapinsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Liota ja perkaa sillit. Leikkaa ne nahkoineen ja ruotoineen 1,5 cm viipaleiksi. (Voit käyttää myös valmiita fileitä.) Tee mausteliemi sulattamalla sokeri kuumaan etikka- ja vesiliemeen. Jäähdytä.

  2. Lado sillinpalat, sipuli- ja porkkanaviipaleet sekä mausteet kerroksittain lasitölkkiin. Kaada mausteliemi päälle. Sillien maku on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit