Reseptit

Lasimestarin silli

Lasimestarin silli maistuu parhaalta, kun se on saanut rauhassa marinoitua.

Ainekset

2 kpl
rasvasillejä
1 dl
väkiviinaetikkaa
2 dl
vettä
1 dl
sokeria
1
punasipuli
1
porkkana
5
maustepippuria rouhittuna
2
laakerinlehteä
2 tl
sinapinsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Liota ja perkaa sillit. Leikkaa ne nahkoineen ja ruotoineen 1,5 cm viipaleiksi. (Voit käyttää myös valmiita fileitä.)

    Tee mausteliemi sulattamalla sokeri kuumaan etikka- ja vesiliemeen. Jäähdytä.
  2. Lado sillinpalat, sipuli- ja porkkanaviipaleet sekä mausteet kerroksittain lasitölkkiin. Kaada mausteliemi päälle. Sillien maku on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua.

Kommentit

    Näytä lisää