Lampaankare valkosipuli-leipäkuorrutteella

Lampaankare valkosipuli-leipäkuorrutteella vie kielen mennessään.

Ainekset

600 g
lampaankaretta luineen tai lampaan ulko- tai sisäfilettä
4-6
kantitonta paahtoleipää
100 g
voita
3-4
valkosipulinkynttä
1 dl
silputtua persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Putsaa luut kareesta. Käytä paistinpannulla ja mustapippurilla ja suolalla.

    Raasta leipä. Sulata voi ja lisää leipä voihin. Purista joukkoon 3-4 valkosipulinkynttä. Lisää mustapippuria ja silputtu persilja ja sekoita kaikki ainekset sekaisin. Painele fileen päälle runsaasti tätä leipäseosta.
  2. Paista noin 200-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia eli jätetään mediumiksi. Anna vetäytyä hyvin. Tarjoa haudutettujen uunijuuresten kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää