Paahdettu kukkakaali - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paahdettu kukkakaali

Kukkakaali saa tulisen marinadin.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 1

    valkosipulinkynsi

  • 0,5

    peperonchinopalko

  • suolaa

  • pippuria

  • 1

    sitruunan mehu

  • pinjansiemeniä

  • salaattia

  • 0,5

    kukkakaalia

Valmistusohjeet

  1. Ruskista kukkakaalilohkot pannulla. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli, peperonchino, suolaa ja pippuria. Lisää lopuksi sitruunan mehu.

  2. Paahda toisella pannulla tai uunissa pinjansiemenet varovasti sillä ne palavat helposti. Tarjoile kukkakaalit paahdettujen pinjansiementen ja salaatin kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit