Vuohenjuustosalaatti ja rucolakastike

Paahdetut tomaatit ja cashewpähkinät antavat makua vuohenjuustosalaattiin.

Ainekset

1
punainen paprika
1
keltainen paprika
100 g
cashewpähkinöitä
200 g
vuohenjuustoa
Rucola-kastike:
2 ruukkua
rucolaa
3 rkl
oliiviöljyä
0,5
sitruunan mehu
valkopippuria
suolaa
2 ruukkua
romainesalaattia

Valmistusohjeet

  1. Halkaise paprikat, poista siemenet ja pilko neljään osaan. Sivele ohuelti öljyllä ja laita uunipellille. Paahda uunissa noin 10 minuuttia 200 asteessa (kunnes ruskistuneita). Ruskista cashewpähkinät varovasti pannulla. Viipaloi vuohenjuusto. Lado lautaselle paprikat, romainesalaatti ja juusto. Lisää päälle pähkinät.

  2. Rucola-kastike:
    Soseuta tehosekoittimessa rucola ja oliiviöljy. Lisää joukkoon valkopippuria ja suolaa. Juuri ennen tarjoilua lisää joukkoon sitruunan mehu. Tarjoile salaatin ja leivän kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää

    Luetuimmat Reseptit