Omenainen maustekakku - Reseptit - Ilta-Sanomat

Omenainen maustekakku

Omenainen maustekakku maistuu glögin kanssa.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 1 dl

    sokeria

  • 1,5 dl

    fariinisokeria

  • 200 g

    voita tai margariinia

  • 3

    munaa

  • 4 dl

    vehnäjauhoja

  • 2 tl

    leivinjauhetta

  • 2 tl

    kanelia

  • 1 tl

    inkivääriä

  • 1,5-2 dl

    rusinoita

  • 2-2,5 dl

    omenasosetta

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet ja rusinat keskenään ja lisää ne taikinaan. Lisää omenasose tai omenamarmeladi varovasti sekoittaen.

  2. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa noin 50 minuuttia. Nauti herkku esimerkiksi kuuman kahvin tai jouluaikaan glögin kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit