Grillattua nieriää ja sobanuudeleita

Grillattu nieriä ja sobanuudelit maustetaan aasialaisittain.

Ainekset

4 kpl
nieriäfileitä
suolaa
valkopippuria
oliiviöljyä
Sobanuudelit:
250 g
sobanuudeleita
2 rkl
seesamöljyä
suolaa
pippuria
0,5
limen mehu

Valmistusohjeet

  1. Nypi nieriästä ruodot ja leikkaa puoliksi. Kuumenna pannu kuumaksi ja paista oliiviöljyssä kuumalla pannulla nahkapuoli rapeaksi. Kypsennä lihapuolta nopeasti niin, että kala jää sisältä punaiseksi.

  2. Sobanuudelit:
    Keitä noin viisi minuuttia runsaassa suolalla maustetussa vedessä, valuta hyvin. Paahda seesaminsiemeniä kevyesti vokkipannulla. Lisää joukkoon seesamöljyä ja paista nuudelit pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää juuri ennen tarjoilua tiraus limen mehua.

Kommentit

    Näytä lisää