Reseptit

Paahdettua punajuurta ja tryffelimarinoitua mozzarellaa

Paahdettu punajuuri ja tryffelimarinoitu mozzarella sopivat täydellisesti yhteen.

Ainekset

2
kuorittua ja halkaistua punajuurta
4
valkosipulinkynttä
1
oksa rosmariinia
2
oksaa timjamia
1 dl
punaviiniä
2 rkl
balsamiviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
sokeria
vettä niin, että punajuuret peittyvät
2 kpl (125 g)
Mozzarella di buffalaa
1 dl
creme fraichea
suolaa
mustapippuria
1 tl
tryffeliöljyä
1/3
talvitryffeli (jos tuore - jos käytät säilöttyä tarkista vahvuus)

Valmistusohjeet

  1. Keitä punajuuret kovan kypsiksi reseptin mukaisessa liemessä noin 20 minuuttia ja jätä liemeen hautumaan noin vuorokaudeksi. Ota pois liemestä ja kuivaa. Paista voissa ja lisää lopuksi tuoretta salviaa ja puolen sitruunan mehu.

  2. Tryffelimarinoitu mozzarella:
    Viipaloi mozzarellat, sekoita muut ainekset keskenään ja levitä mozzarellaviipaleiden päälle. Anna marinoitua vuorokausi. Sulje astia huolellisesti, ottaa makua herkästi!

Kommentit

    Näytä lisää