Paahdettua punajuurta ja tryffelimarinoitua mozzarellaa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paahdettua punajuurta ja tryffelimarinoitua mozzarellaa

Paahdettu punajuuri ja tryffelimarinoitu mozzarella sopivat täydellisesti yhteen.

21.12.2001 15:57

Ainekset

  • 2

    kuorittua ja halkaistua punajuurta

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 1

    oksa rosmariinia

  • 2

    oksaa timjamia

  • 1 dl

    punaviiniä

  • 2 rkl

    balsamiviinietikkaa

  • suolaa

  • mustapippuria

  • sokeria

  • vettä niin, että punajuuret peittyvät

  • 2 kpl (125 g)

    Mozzarella di buffalaa

  • 1 dl

    creme fraichea

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 1 tl

    tryffeliöljyä

  • 1/3

    talvitryffeli (jos tuore - jos käytät säilöttyä tarkista vahvuus)

Valmistusohjeet

  1. Keitä punajuuret kovan kypsiksi reseptin mukaisessa liemessä noin 20 minuuttia ja jätä liemeen hautumaan noin vuorokaudeksi. Ota pois liemestä ja kuivaa. Paista voissa ja lisää lopuksi tuoretta salviaa ja puolen sitruunan mehu.

  2. Tryffelimarinoitu mozzarella: Viipaloi mozzarellat, sekoita muut ainekset keskenään ja levitä mozzarellaviipaleiden päälle. Anna marinoitua vuorokausi. Sulje astia huolellisesti, ottaa makua herkästi!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit