Lanttunyytit

Lanttunyytit sopivat joulupöytään kinkun lisäkkeeksi.

Ainekset

250 g
lanttua
1 pkt
Mustapekka-juustoa
2
filotaikinan lehteä
2
piparkakkua
voisulaa
pippuria
timjamia

Valmistusohjeet

  1. Keitä lanttua 8-10 min. Viipaloi lanttu ohuiksi viipaleiksi ja leikkaa viipaleet sitten muotilla pyörylöiksi. Paista lanttukiekot pannulla voissa ja mausta pippurilla ja timjamilla.
  2. Voitele filotaikinalevy voisulalla, nosta päälle kerroksittain lanttukiekkoja ja viipaloitua Mustapekka-juustoa. Ripottele väliin murennettua piparkakkua ja kääri nyytti kiinni.
  3. Voitele nyytti vielä voisulalla ja paista 180-asteisessa uunissa n. 15-20 min.

Kommentit

    Näytä lisää