Reseptit
Lanttunyytit

Lanttunyytit
Lanttunyytit sopivat joulupöytään kinkun lisäkkeeksi.
Ainekset
- 250 g
- lanttua
- 1 pkt
- Mustapekka-juustoa
- 2
- filotaikinan lehteä
- 2
- piparkakkua
- voisulaa
- pippuria
- timjamia
Valmistusohjeet
- Keitä lanttua 8-10 min. Viipaloi lanttu ohuiksi viipaleiksi ja leikkaa viipaleet sitten muotilla pyörylöiksi. Paista lanttukiekot pannulla voissa ja mausta pippurilla ja timjamilla.
- Voitele filotaikinalevy voisulalla, nosta päälle kerroksittain lanttukiekkoja ja viipaloitua Mustapekka-juustoa. Ripottele väliin murennettua piparkakkua ja kääri nyytti kiinni.
- Voitele nyytti vielä voisulalla ja paista 180-asteisessa uunissa n. 15-20 min.
Kommentit
Näytä lisää