Valkosuklaabebe - Reseptit - Ilta-Sanomat

Valkosuklaabebe

Makea valkosuklaabebe ja tuoreet marjat sopivat hyvin yhteen.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 150 g

    valkosuklaata

  • 1

    kananmuna

  • 1

    liivatelehti

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • <b>Pohja:</b>

  • 100 g

    voita

  • 75 g

    sokeria

  • 150 g

    vehnäjauhoja

  • 1

    kananmuna

Valmistusohjeet

  1. Vaahdota voi ja sokeri ja lisää vehnäjauhot ja kananmuna. Painele taikina bebe- tai leivosvuokiin ja paista miedossa uunissa (noin 150 - 160 -asteessa) 10 minuuttia. Anna jäähtyä ja poista bebet vuoista.

  2. Sulata suklaa varovasti vesihauteessa. Vatkaa kananmuna vesihauteessa kypsäksi ja lisää liotettu liivate. Sekoita tasaiseksi ja lisää seos suklaan joukkoon ja sekoita. Lisää lopuksi kevyesti vatkattu kermavaahto jäähtyneeseen suklaaseokseen.

  3. Jaa massa vuokiin ja anna hyytyä noin tunti jääkaapissa. Ripottele kaakaojauhetta pintaan ennen tarjoilua. Tarjoile tuoreiden marjojen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit