Kiinalainen kanapannu - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kiinalainen kanapannu

Kiinalaiseen kanapannuun voit käyttää haluamiasi kasviksia.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • n.200 g

    suikaloitua broileria

  • 1

    sipuli

  • 2 rkl

    öljyä

  • 1 tl

    paprikajauhetta

  • 1 tl

    currya

  • 4-5 dl

    kypsää riisiä

  • 200 g

    kypsiä kasviksia

  • 1/2 dl

    vettä

  • 1/4 tl

    mustapippuria myllystä

  • 2 rkl

    sweet chili -kastiketta (tai ketsuppia)

  • 2 tl

    soijaa

  • 1 kpl

    peperonchino

  • 3-4

    kananmunaa

  • 150 g

    kuorittuja katkarapuja

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja silppua sipuli. Kuumenna öljy isolla pannulla. Kaikkien ainesten tulee mahtua pannuun. Ruskista broilersuikaleet pannulla. Lisää sipulisilppu ja paista hetki. Paista paprikajauhetta ja currya sipulin seassa hetki.

  2. Lisää kasvikset ja riisi ja jatka paistamista n. 5 minuuttia välillä käännellen seosta. Jos käytät kypsää broileria, lisää se paloiteltuna vasta nyt seokseen.

  3. Sekoita veden joukkoon sweet chili -kastike, soija, chili ja pippurirouhe. Sekoita se riisiseokseen. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Valuta kanamunaseos riisin päälle ympäri pannua. Sekoita. Lisää katkaravut ja kuumenna, kunnes munaseos on hyytynyt. Tarjoa heti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit