Jauhelihakääryleet - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jauhelihakääryleet

Jauhelihakääryleet voi täyttää esimerkiksi sienillä tai anjoviksella.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 500 g

    naudan jauhelihaa

  • 1

    sipuli

  • 1 viipale

    vaaleaa leipää

  • 1 dl

    maitoa

  • ripaus suolaa

  • mustapippuria myllystä

  • 1

    kananmuna

  • <b>Täyte 1:</b>

  • 1 1/2 dl

    kypsiä sieniä (esim. suppilovahveroita tai keltasieniä tai herkkusieniä)

  • 1

    sipuli ruskistettuna

  • <b>Täyte 2:</b>

  • 75 g

    hienonnettua savukinkkua

  • 1

    kirpeä omena hienonnettuna

  • tuoretta basilikaa

  • <b>Täyte 3:</b>

  • 5

    anjovisfileetä hienonnettuna

  • 3 rkl

    hienonnettua kaprista

  • 1/2 dl

    ruohosipulia

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa leivästä kuoret pois. Laita leipä ja maito kulhoon. Hienonna sipuli. Lisää sipuli, jauheliha, kananmuna ja mausteet maito-leipäseokseen.

  2. Taputtele massa työlaudalle n. 1 cm:n paksuiseksi levyksi. Jaa levy 12 neliöön. Nosta haluamasi täyte jokaiselle neliölle ja kääri rullalle.

  3. Paista muutama rulla kerralla pannulla tai koko satsi uunivuoassa uunissa 200 asteessa n. 15-20 minuuttia. Tarjoa jauhelihakääryleet keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit