Kreikan mummon lihapullat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kreikan mummon lihapullat

Oliivit, fetajuusto ja minttu maustavat nämä kreikkalaiset lihapullat.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 500 g

    lampaanjauhelihaa

  • 1

    keitetty peruna

  • 1

    sipuli

  • 0,5 dl

    valkoviiniä (vesikin käy)

  • 10

    mustaa kivetöntä oliivia

  • 3

    valkosipulin kynttä

  • n. 75 g

    fetajuustoa

  • mustapippuria myllystä

  • ripaus kuivattua minttua

  • 2-3 rkl

    vehnäjauhoja

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja raasta peruna ja sipuli. Hienonna feta ja oliivit. Silppua valkosipulinkynnet. Sekoita aineksista, viinistä ja mausteista tasainen seos. Jos seos tuntuu liian kovalta, lisää nestettä.

  2. Pyörittele seoksesta pyöryköitä. Laita lautaselle vehnäjauhot ja pyörittele pullat siinä juuri ennen paistamista. Paista pullat pannulla öljy-voiseoksessa tasaisen ruskeiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit