Aurasilakat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Aurasilakat

Silakoista ja sinihomejuustosta valmistuu herkullinen paistos.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 2

    sipulia

  • 2 rkl

    öljyä

  • 500 g

    silakkafileitä

  • 100 g

    sinihomejuustoa

  • 2 dl

    ruoanvalmistusjogurttia

  • 1 rkl

    vehnäjauhoja

  • ripaus suolaa

  • mustapippuria myllystä

  • 0,5 dl

    ruohosipulisilppua

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa sipuli viipaleiksi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuleita öljyssä. Kaada sipulit uunivuoan pohjalle.

  2. Levitä silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Paloittele juusto, jaa se fileille ja taita fileet kalan muotoon.

  3. Lado silakat sipulipedille selkä ylöspäin. Sekoita vehnäjauhot, suola, pippuri ja ruohosipulisilppu ruoanvalmistusjogurtin joukkoon ja levitä seos silakoiden päälle. Paista 200°C n. 30 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit