Aurasilakat

Silakoista ja sinihomejuustosta valmistuu herkullinen paistos.

Ainekset

2
sipulia
2 rkl
öljyä
500 g
silakkafileitä
100 g
sinihomejuustoa
2 dl
ruoanvalmistusjogurttia
1 rkl
vehnäjauhoja
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
0,5 dl
ruohosipulisilppua

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa sipuli viipaleiksi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuleita öljyssä. Kaada sipulit uunivuoan pohjalle.
  2. Levitä silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Paloittele juusto, jaa se fileille ja taita fileet kalan muotoon.
  3. Lado silakat sipulipedille selkä ylöspäin. Sekoita vehnäjauhot, suola, pippuri ja ruohosipulisilppu ruoanvalmistusjogurtin joukkoon ja levitä seos silakoiden päälle. Paista 200°C n. 30 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää