Kantarellilla kuorrutettua lampaanfileetä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kantarellilla kuorrutettua lampaanfileetä

Kantarellilla kuorrutetut lampaanfileet tarjoillaan sieni-perunalisäkkeen kanssa.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 200 g

    kantarelleja (n.50 g henkeä kohden)

  • 1,5 rkl

    konjakki-pippurijuustoa

  • 1,5 rkl

    smetanaa

  • 1,5 rkl

    raastettua ruisnepparia

  • 4 rkl

    silputtua ruohosipulia

  • ripaus veitsellä hakattua chilipippuria

  • mustapippuria

  • Maldon-suolaa

  • <b>Lisäkkeeksi:</b>

  • perunaa

  • 600 g

    lampaanfileetä (n.150g henkeä kohden)

  • valkosipulinkynsiä

  • voita paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Ruskista ja mausta lampaanfilee. Silppua puolet sienistä ja sekoita loput aineet keskenään. Sivele seos fileen pintaan ja paista 200-asteisessa uunissa noin 7-8 minuuttia.

  2. Paista vähässä voissa loput sienet kokonaisina perunaviipaleiden ja muutaman valkosipulinkynnen kanssa rapeaksi, mausta mustapippurilla ja tarkista suola. Nosta lautasella ja leikkaa lampaanfilee sieni-perunoiden päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit