Kantarellilla kuorrutettua lampaanfileetä

Kantarellilla kuorrutetut lampaanfileet tarjoillaan sieni-perunalisäkkeen kanssa.

Ainekset

200 g
kantarelleja (n.50 g henkeä kohden)
1,5 rkl
konjakki-pippurijuustoa
1,5 rkl
smetanaa
1,5 rkl
raastettua ruisnepparia
4 rkl
silputtua ruohosipulia
ripaus veitsellä hakattua chilipippuria
mustapippuria
Maldon-suolaa
Lisäkkeeksi:
perunaa
600 g
lampaanfileetä (n.150g henkeä kohden)
valkosipulinkynsiä
voita paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Ruskista ja mausta lampaanfilee. Silppua puolet sienistä ja sekoita loput aineet keskenään. Sivele seos fileen pintaan ja paista 200-asteisessa uunissa noin 7-8 minuuttia.
  2. Paista vähässä voissa loput sienet kokonaisina perunaviipaleiden ja muutaman valkosipulinkynnen kanssa rapeaksi, mausta mustapippurilla ja tarkista suola. Nosta lautasella ja leikkaa lampaanfilee sieni-perunoiden päälle.

Kommentit

    Näytä lisää