Helppo lihamureke

Lihamureke on helppo kotiruoka.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 2 dl

    kermaviiliä

  • 1 1/2 dl

    korppujauhoja

  • 2

    sipulia

  • 2

    valkosipulin kynttä

  • 500 g

    jauhelihaa

  • 1-2

    munaa

  • 1 tl

    suolaa

  • maustepippuria myllystä

  • 1 tl

    paprikajauhetta

  • 1 tl

    currya

  • 1/2 dl

    silputtua persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kermaviilin joukkoon korppujauhot. Anna turvota n. 10 min. Silppua sillä aikaa sipulit. Lisää kaikki aineet kermaviiliseokseen ja sekoita tasaiseksi.

  2. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai sopivan kokoiseen voideltuun vuokaan pitkänomainen mureke. Paista 200-asteisessa uunissa n. 50 min.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit