Reseptit

Helppo lihamureke

Lihamureke on helppo kotiruoka.

Ainekset

2 dl
kermaviiliä
1 1/2 dl
korppujauhoja
2
sipulia
2
valkosipulin kynttä
500 g
jauhelihaa
1-2
munaa
1 tl
suolaa
maustepippuria myllystä
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
currya
1/2 dl
silputtua persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kermaviilin joukkoon korppujauhot. Anna turvota n. 10 min. Silppua sillä aikaa sipulit. Lisää kaikki aineet kermaviiliseokseen ja sekoita tasaiseksi.
  2. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai sopivan kokoiseen voideltuun vuokaan pitkänomainen mureke. Paista 200-asteisessa uunissa n. 50 min.

Kommentit

    Näytä lisää