Parsakaali-broileriwokki

Parsakaali-broileriwokki on nopea arkiruoka.

Ainekset

600-800 g
parsakaalia
n.300 g
broileria tai kalkkunaa suikaleina
5-6
valkosipulin kynttä
1 iso
sipuli
0,5 dl
soijakastiketta
1 dl
vettä
1 rkl
sokeria
2 tl
maissitärkkelystä
mustapippuria myllystä
chiliä
1-2 dl
suolapähkinöitä
paistamiseeen öljyä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa parsakaaleista kukinnot erikseen. Puolita isoimmat kukinnot. Kuori varsi ja leikkaa se suikaleiksi. Suikaloi myös sipuli ja murskaa valkosipulin kynnet.
  2. Kuumenna öljy pannulla ja paista parsakaalin varsia ja sipuleita siinä hetki. Lisää broilerisuikaleet ja ruskista ne. Kumoa joukkoon parsakaalin kukinnot ja kuullota niitä hetki.
  3. Sekoita vesi, soija, sokeri ja maissitärkkelys. Kaada seos pannulle ja sekoita. Mausta. Hauduta kannen alla 5 min. Ripottele pinnalle suolapähkinät ja tarjoa nuudeleiden tai riisin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää