Broileria ja cashewpähkinää

Broileria ja cashewpähkinää

Ainekset

n. 300 g
broilerin fileetä
1 rkl
maissi- tai ohratärkkelystä
Marinadi:
1 rkl
sokeria
1 tl
seesamiöljyä
1 rkl
soijaa
Wok:
100 g
cashew-pähkinöitä
2 cm:n
pala inkivääriä
2
valkosipulin kynttä
1
pieni purjo
1
sipuli
n.250 g
parsakaalia
227 g:n tlk
ananasrenkaita
Kastike:
2 tl
maissi- tai ohratärkkelystä
1 rkl
soijakastiketta
ananastölkin liemi
paistamiseen öljyä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa broileri (tai kalkkuna) noin 3 cm:n suikaleiksi. Ripottele maissijauhot pinnalle ja kääntele paloja, jotta maissijauhot levittyvät tasaisesti paloille. Sekoita marinadiaineet ja kaada jauhotetuille broileripaloille. Anna maustua n 15 min. Silppua inkivääri ja valkosipulit. Suikaloi purjo, sipuli, parsakaalin kuorittu varsiosa. Leikkaa parsakaalinnuput pienemmiksi. Paloittele ananasrenkaat. Paahda cashew-pähkinöitä kuumalla wok-pannulla hetki. Varo, etteivät ne pala. Poista pähkinät pannulta. Kaada pannulle 2 rkl öljyä ja paista valkosipulia ja inkivääriä siinä hetki. Lisää purjo-, parsakaalinvarsi- ja sipulisuikaleet. Paista noin 3 minuuttia ja lisää kanapalat. Jatka kypsennystä 3-4 min. Kaada lopuksi joukkoon parsakaalin kukinnot. Kääntele hetki.

    Sekoita kastikeainekset ja kaada ne wokkiin ananaspalojen ja pähkinöiden kanssa. Sekoita ja kiehauta. Tarjoa keitetyn riisin tai nuudeleiden kanssa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää