Broileria ja cashewpähkinää

Broileria ja cashewpähkinää

Ainekset

n. 300 g
broilerin fileetä
1 rkl
maissi- tai ohratärkkelystä
Marinadi:
1 rkl
sokeria
1 tl
seesamiöljyä
1 rkl
soijaa
Wok:
100 g
cashew-pähkinöitä
2 cm:n
pala inkivääriä
2
valkosipulin kynttä
1
pieni purjo
1
sipuli
n.250 g
parsakaalia
227 g:n tlk
ananasrenkaita
Kastike:
2 tl
maissi- tai ohratärkkelystä
1 rkl
soijakastiketta
ananastölkin liemi
paistamiseen öljyä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa broileri (tai kalkkuna) noin 3 cm:n suikaleiksi. Ripottele maissijauhot pinnalle ja kääntele paloja, jotta maissijauhot levittyvät tasaisesti paloille. Sekoita marinadiaineet ja kaada jauhotetuille broileripaloille. Anna maustua n 15 min. Silppua inkivääri ja valkosipulit. Suikaloi purjo, sipuli, parsakaalin kuorittu varsiosa. Leikkaa parsakaalinnuput pienemmiksi. Paloittele ananasrenkaat. Paahda cashew-pähkinöitä kuumalla wok-pannulla hetki. Varo, etteivät ne pala. Poista pähkinät pannulta. Kaada pannulle 2 rkl öljyä ja paista valkosipulia ja inkivääriä siinä hetki. Lisää purjo-, parsakaalinvarsi- ja sipulisuikaleet. Paista noin 3 minuuttia ja lisää kanapalat. Jatka kypsennystä 3-4 min. Kaada lopuksi joukkoon parsakaalin kukinnot. Kääntele hetki.

    Sekoita kastikeainekset ja kaada ne wokkiin ananaspalojen ja pähkinöiden kanssa. Sekoita ja kiehauta. Tarjoa keitetyn riisin tai nuudeleiden kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää