Panna cotta

Tarjoa panna cottaa lämpimän raparperihillokkeen kanssa.

Ainekset

4 dl
kermaa
2
liivatelehteä
1
vaniljatanko
100 g
valkosuklaata
2 rkl
fariinisokeria
1-2 rkl
konjakkia

Valmistusohjeet

  1. Halkaise vaniljatanko ja kaavi sisus irti veitsen hamarapuolella. Kuumenna 2 dl kermaa ja lisää joukkoon vanilja, fariinisokeri, ja kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet.
  2. Sulata suklaa varovasti mikrossa tai kuumassa vesihauteessa juoksevaksi ja lisää varovasti vanilja-sokeriseokseen. Jäähdytä hetki. Vatkaa 2 dl kermaa kuohkeaksi ja lisää seokseen. Mausta halutessasi konjakilla.
  3. Lisää seos kelmulla vuorattuun haluamasi malliseen vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Tarjoa esim. lämpimän raparperihillokkeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää