Panna cotta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Panna cotta

Tarjoa panna cottaa lämpimän raparperihillokkeen kanssa.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 4 dl

    kermaa

  • 2

    liivatelehteä

  • 1

    vaniljatanko

  • 100 g

    valkosuklaata

  • 2 rkl

    fariinisokeria

  • 1-2 rkl

    konjakkia

Valmistusohjeet

  1. Halkaise vaniljatanko ja kaavi sisus irti veitsen hamarapuolella. Kuumenna 2 dl kermaa ja lisää joukkoon vanilja, fariinisokeri, ja kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet.

  2. Sulata suklaa varovasti mikrossa tai kuumassa vesihauteessa juoksevaksi ja lisää varovasti vanilja-sokeriseokseen. Jäähdytä hetki. Vatkaa 2 dl kermaa kuohkeaksi ja lisää seokseen. Mausta halutessasi konjakilla.

  3. Lisää seos kelmulla vuorattuun haluamasi malliseen vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Tarjoa esim. lämpimän raparperihillokkeen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit