Kuorrutettu porkkanakakku

Porkkanakakku saa pehmeän tuorejuustokuorruksen.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 2

    munaa

  • 2 dl

    sokeria

  • 1 tl

    vaniljasokeria

  • 100 g

    voita sulatettuna

  • 3 dl

    porkkanaraastetta

  • 2 dl

    vehnäjauhoja

  • 2 tl

    leivinjauhetta

  • 1 tl

    kanelia

  • ripaus muskottia

  • <b>Kuorrutus:</b>

  • n.100 g

    tuorejuustoa, esim. Philadelphia

  • 50 g

    voita

  • 1,75 dl

    tomusokeria

  • 1 tl

    vaniljasokeria

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon hieno porkkanaraaste, voisula ja kuivat aineet. Rasvaa ja jauhota tasapohjainen n. litran vetoinen kakkuvuoka ja kaada taikina vuokaan.

  2. Kypsennä 200 asteessa n. 20-30 min. Jäähdytä. Kumoa kakku vuoasta. Vatkaa kuorrutusaineet kuohkeaksi ja levitä kakun pinnalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit