Reseptit
Kuorrutettu porkkanakakku

Kuorrutettu porkkanakakku
Porkkanakakku saa pehmeän tuorejuustokuorruksen.
Ainekset
- 2
- munaa
- 2 dl
- sokeria
- 1 tl
- vaniljasokeria
- 100 g
- voita sulatettuna
- 3 dl
- porkkanaraastetta
- 2 dl
- vehnäjauhoja
- 2 tl
- leivinjauhetta
- 1 tl
- kanelia
- ripaus muskottia
- Kuorrutus:
- n.100 g
- tuorejuustoa, esim. Philadelphia
- 50 g
- voita
- 1,75 dl
- tomusokeria
- 1 tl
- vaniljasokeria
Valmistusohjeet
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon hieno porkkanaraaste, voisula ja kuivat aineet. Rasvaa ja jauhota tasapohjainen n. litran vetoinen kakkuvuoka ja kaada taikina vuokaan.
- Kypsennä 200 asteessa n. 20-30 min. Jäähdytä. Kumoa kakku vuoasta. Vatkaa kuorrutusaineet kuohkeaksi ja levitä kakun pinnalle.
Kommentit
Näytä lisää