Sillileipä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sillileipä

Kun tekee mieli jotain pientä suolaista, valmista sillileipiä.

21.12.2001 15:58

Ainekset

  • 10

    matjessillifileetä

  • 3

    omenaa

  • 2

    sipulia

  • 5 viipaletta

    valkoista leipää

  • 1 dl

    etikkaa

  • 250 g

    sokeria

  • 1

    sitruunan mehu

  • tummaa leipää

  • voita

  • Koristeluun:

  • 2

    punasipulia

  • 2

    kevätsipulia

Valmistusohjeet

  1. Liota sillifileitä pari tuntia kylmässä vedessä. Kuivaa hyvin. Jauha sillifileet lihamyllyssä tai monitoimikoneella samoin kuoritut siemenettömät omenat ja sipulit.

  2. Poista leivistä kuoret ja liota leipää pienessä määrässä vettä. Purista vesi pois ja jauha lihamyllyn läpi. Lisää silliseokseen. Mausta seos etikalla, sokerilla ja sitruunan mehulla.

  3. Nosta seosta voilla voideltujen tummien leipien päälle ja koristele puna- ja kevätsipulirenkailla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit