Sillileipä

Kun tekee mieli jotain pientä suolaista, valmista sillileipiä.

Ainekset

10
matjessillifileetä
3
omenaa
2
sipulia
5 viipaletta
valkoista leipää
1 dl
etikkaa
250 g
sokeria
1
sitruunan mehu
tummaa leipää
voita
Koristeluun:
2
punasipulia
2
kevätsipulia

Valmistusohjeet

  1. Liota sillifileitä pari tuntia kylmässä vedessä. Kuivaa hyvin. Jauha sillifileet lihamyllyssä tai monitoimikoneella samoin kuoritut siemenettömät omenat ja sipulit.
  2. Poista leivistä kuoret ja liota leipää pienessä määrässä vettä. Purista vesi pois ja jauha lihamyllyn läpi. Lisää silliseokseen. Mausta seos etikalla, sokerilla ja sitruunan mehulla.
  3. Nosta seosta voilla voideltujen tummien leipien päälle ja koristele puna- ja kevätsipulirenkailla.

Kommentit

    Näytä lisää